Az arany kóser slivovitz páratlan ital, mely ötvözi az egyedi arany slivovitz és az ortodox unió szigorú szabályait. Hogy a legtökéletesebb párlatot készítsék el a Jelínek lepárló mesterei 10 évig érlelik az italt.
Tölgyfahordóban érlelt desztillátum, ettől kapja meg különleges színét és olyan aromákat vesz fel ami igazán megillet egy pálinkát. Ettől még megtartja igazán erőteljes gyümölcsös ízeit, nagyon mélyen fás tónusokat is kiérezhetünk.
1923-ban a francia Denis Mounié céggel közösen főzték le először, ezt a hagyományt és a technikát a mai napig őrzik, az amerikai ortodox unió képviselőinek felügyelete mellett.
Az ízek és aromák, szobahőmérsékleten érződnek leginkább.
Ha a hagyományos Slivovice rajongója, ajánljuk figyelmébe a 3 éves Slivovicét és az Ezüst szilvát.